Prajitura cu prune este un deliciu care se prepara rapid. In loc de prune putem folosi cirese, visine sau caise. Indiferent ce fructe folositi o sa savurati aceasta prajitura impreuna cu cei dragi. Aluatul acestei prajituri este un pandispan usor si aerat care se combina perfect cu fructele si zaharul brun presarat deasupra.Zaharul brun nu s-a topit , a devenit o crusta delicioasa. Cine doreste poate sa renunte la zaharul brun. Incercati aceasta prajitura facuta in casa!
Ingrediente:
-1 lingurita praf de copt
-coaja de portocale
-esenta de vanilie
-zahar vanilat
-50 g.zahar brun
-120 g. unt topit
-20 ml rom
-1/2 lingurita de sare
- 350 g.zahar
-7 galbenuse
-300 g. faina
- prune
-7 albusuri
- zahar pudra
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Prajitura de post cu fructe - ULTRARAPIDA
Ce desert poti sa faci repede, in timpul postului, cu ingredinte la indemana, fara sa murdaresti prea multe vase? Raspunsul: aceasta delicio...
-
Prăjitura cu halva – Poate pentru unii suna ciudat, prăjitura cu halva? Dar halvaua se poate folosi și pentru prăjituri și nu aveți ide...
-
Doriti o prajitura rapida, atunci aceasta reteta este cea mai buna alegere pentru voi, o prajitura 3 in 1 : blat, crema si glazura. Puteti f...
-
Prajitura cu mac si gris sau Prajitura Germana – este o prajitura pentru cei care iubesc macul in orice combinatie posibila, dar satisface ...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu