Prajitura cu prune

Prajitura cu prune este un deliciu care se prepara rapid. In loc de prune putem  folosi cirese, visine sau caise. Indiferent ce fructe folositi  o sa savurati  aceasta prajitura impreuna cu cei dragi. Aluatul acestei prajituri este un pandispan usor si aerat care se combina perfect cu fructele si zaharul brun presarat deasupra.Zaharul brun nu s-a topit , a devenit o crusta delicioasa. Cine doreste poate sa renunte la zaharul brun. Incercati aceasta prajitura facuta in casa!


Ingrediente:
-1 lingurita praf de copt
-coaja de portocale
-esenta de vanilie
-zahar vanilat
-50 g.zahar brun
-120 g. unt topit
-20 ml rom
-1/2  lingurita de sare
- 350 g.zahar
-7 galbenuse
-300 g. faina
- prune
-7 albusuri
- zahar pudra

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prajitura de post cu fructe - ULTRARAPIDA

Ce desert poti sa faci repede, in timpul postului, cu ingredinte la indemana, fara sa murdaresti prea multe vase? Raspunsul: aceasta delicio...