Prăjitura cu piersici și nuca de cocos





Prăjitura cu piersici și nuca de cocos este un amalgam de arome ,arome care se completează reciproc: piersica dulce și diafana cu nuca de cocos aromata și plăcuta.
Este o prăjitura delicioasa, ușoara și aspectuoasa. Dacă nu avem piersici putem folosi caise, important este ca și caisele sa fie bine scurse de zeama. O condiție esențiala este ca untul sa fie gras, minim 80% grăsime, dacă folosiți un unt mai slab o sa aveți surpriza sa va iasă altceva decât o prăjitura. In concluzie, o prăjitura ușor de preparat și mai ușor de consumat, o rețeta buna de FĂCUT IN CASA! Pofta buna!
Ingrediente:
- esența de vanilie
- coaja rasa de lămâie
- 170 ml. lapte
- 1 pliculeț praf copt
- esența de cocos pt. spuma
- 150 g. zahar pentru spuma
- 1  + 1  lingurița sare
- 80g. nuca cocos pt. spuma
- 300 g. faina
- 5 gălbenușuri
- 110 g. zahar pudra
- 125 g. unt – minim 80% grăsime
- piersici din compot bine scurse de zeama
- 5 albușuri pt. spuma

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prajitura de post cu fructe - ULTRARAPIDA

Ce desert poti sa faci repede, in timpul postului, cu ingredinte la indemana, fara sa murdaresti prea multe vase? Raspunsul: aceasta delicio...