Prăjitura cu piersici și nuca de cocos
Prăjitura cu piersici și nuca de cocos este un amalgam de arome ,arome care se completează reciproc: piersica dulce și diafana cu nuca de cocos aromata și plăcuta.
Este o prăjitura delicioasa, ușoara și aspectuoasa. Dacă nu avem piersici putem folosi caise, important este ca și caisele sa fie bine scurse de zeama. O condiție esențiala este ca untul sa fie gras, minim 80% grăsime, dacă folosiți un unt mai slab o sa aveți surpriza sa va iasă altceva decât o prăjitura. In concluzie, o prăjitura ușor de preparat și mai ușor de consumat, o rețeta buna de FĂCUT IN CASA! Pofta buna!
Ingrediente:
- esența de vanilie
- coaja rasa de lămâie
- 170 ml. lapte
- 1 pliculeț praf copt
- esența de cocos pt. spuma
- 150 g. zahar pentru spuma
- 1 + 1 lingurița sare
- 80g. nuca cocos pt. spuma
- 300 g. faina
- 5 gălbenușuri
- 110 g. zahar pudra
- 125 g. unt – minim 80% grăsime
- piersici din compot bine scurse de zeama
- 5 albușuri pt. spuma
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Prajitura de post cu fructe - ULTRARAPIDA
Ce desert poti sa faci repede, in timpul postului, cu ingredinte la indemana, fara sa murdaresti prea multe vase? Raspunsul: aceasta delicio...
-
Prăjitura cu halva – Poate pentru unii suna ciudat, prăjitura cu halva? Dar halvaua se poate folosi și pentru prăjituri și nu aveți ide...
-
Doriti o prajitura rapida, atunci aceasta reteta este cea mai buna alegere pentru voi, o prajitura 3 in 1 : blat, crema si glazura. Puteti f...
-
Prajitura cu mac si gris sau Prajitura Germana – este o prajitura pentru cei care iubesc macul in orice combinatie posibila, dar satisface ...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu