Lapte de pasare
Laptele de pasăre este un preparat culinar din categoria deserturilor. El constă într-o cremă fină de vanilie obținută prin fierberea gălbenușului de ou cu adaos de zahăr, lapte și vanilie. La finalul fierberii se adaugă cu lingura mici grămăjoare de albuș de ou, bătut spumă cu zahăr și aromat cu vanilie. Rezultatul final este o cremă fină de vanilie deasupra căreia plutesc grămăjoare albe de spumă de albuș fierte. Datorită aspectului său se mai poate numi și bulgări de zăpadă.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Prajitura de post cu fructe - ULTRARAPIDA
Ce desert poti sa faci repede, in timpul postului, cu ingredinte la indemana, fara sa murdaresti prea multe vase? Raspunsul: aceasta delicio...
-
Prăjitura cu halva – Poate pentru unii suna ciudat, prăjitura cu halva? Dar halvaua se poate folosi și pentru prăjituri și nu aveți ide...
-
Doriti o prajitura rapida, atunci aceasta reteta este cea mai buna alegere pentru voi, o prajitura 3 in 1 : blat, crema si glazura. Puteti f...
-
Prajitura cu mac si gris sau Prajitura Germana – este o prajitura pentru cei care iubesc macul in orice combinatie posibila, dar satisface ...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu