Tortul 7 DAYS

Tortul 7 DAYS este un  dulce delicios și aspectuos, prepararea lui ne ia putin mai mult timp decât ca la o prăjitură obișnuită. Dar gustul acestui tort este perfect și chiar dacă muncim mai mult la prepararea lui, merita tot efortul. Blaturile si budinca necesara la crema se pot prepara de seara, iar a doua zi putem prepara cremele  pentru montarea tortului. Daca facem tortul pentru copii înlocuim cafeaua solubila cu cacao. Mini croissantele pe care le-am folosit in aceasta rețeta erau umplute cu o combinație  de crema de ciocolata și vanilie. Tort 7 DAYS este un desert FĂCUT IN CASA  perfect pentru toată familia. Pofta buna!




Ingrediente Tort 7 DAYS:
Blat, 2 bucăți
- 3 albușuri
- 3 galbenusuri
- 15 g. cacao
- 70 g. faina
- 110 g. zahar
- 3 albușuri
- 3 galbenusuri
- 15 g. cacao
- 70 g. faina
- 110 g. zahar
- zeama de lămâie
- sare
Crema de cafea
- 200 g. unt
- 40 g. amidon cartof
- 3 linguri faina
- 140 g. zahar
- 4 lingurițe cafea solubila
- 3 galbenusuri
- 500 ml. lapte
Crema de frișca
- 500 ml. smântâna frișca pt. crema
- 500 ml. smântâna frișca pt. decorare
- 3 lingurițe gelatina
- 6 linguri zahar pudra
- 60 ml. apa fierbinte
- esență de vanilie
Umplutura
- mini croissant
- gem de vișine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prajitura de post cu fructe - ULTRARAPIDA

Ce desert poti sa faci repede, in timpul postului, cu ingredinte la indemana, fara sa murdaresti prea multe vase? Raspunsul: aceasta delicio...