Tortul 7 DAYS este un dulce delicios și aspectuos, prepararea lui ne ia putin mai mult timp decât ca la o prăjitură obișnuită. Dar gustul acestui tort este perfect și chiar dacă muncim mai mult la prepararea lui, merita tot efortul. Blaturile si budinca necesara la crema se pot prepara de seara, iar a doua zi putem prepara cremele pentru montarea tortului. Daca facem tortul pentru copii înlocuim cafeaua solubila cu cacao. Mini croissantele pe care le-am folosit in aceasta rețeta erau umplute cu o combinație de crema de ciocolata și vanilie. Tort 7 DAYS este un desert FĂCUT IN CASA perfect pentru toată familia. Pofta buna!
Ingrediente Tort 7 DAYS:
Blat, 2 bucăți
- 3 albușuri
- 3 galbenusuri
- 15 g. cacao
- 70 g. faina
- 110 g. zahar
- 3 albușuri
- 3 galbenusuri
- 15 g. cacao
- 70 g. faina
- 110 g. zahar
- zeama de lămâie
- sare
Crema de cafea
- 200 g. unt
- 40 g. amidon cartof
- 3 linguri faina
- 140 g. zahar
- 4 lingurițe cafea solubila
- 3 galbenusuri
- 500 ml. lapte
Crema de frișca
- 500 ml. smântâna frișca pt. crema
- 500 ml. smântâna frișca pt. decorare
- 3 lingurițe gelatina
- 6 linguri zahar pudra
- 60 ml. apa fierbinte
- esență de vanilie
Umplutura
- mini croissant
- gem de vișine
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Prajitura de post cu fructe - ULTRARAPIDA
Ce desert poti sa faci repede, in timpul postului, cu ingredinte la indemana, fara sa murdaresti prea multe vase? Raspunsul: aceasta delicio...
-
Prăjitura cu halva – Poate pentru unii suna ciudat, prăjitura cu halva? Dar halvaua se poate folosi și pentru prăjituri și nu aveți ide...
-
Doriti o prajitura rapida, atunci aceasta reteta este cea mai buna alegere pentru voi, o prajitura 3 in 1 : blat, crema si glazura. Puteti f...
-
Prajitura cu mac si gris sau Prajitura Germana – este o prajitura pentru cei care iubesc macul in orice combinatie posibila, dar satisface ...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu